Dacca Working este o companie tanara, dinamica, ce vine in completarea departamentului dvs. de Resurse Umane si va acorda asistenta in recrutarea personalului non-UE. Suntem specializati in recrutarea de personal asiatic pentru asigurarea necesarului de forta de munca in companiile romanesti.

Suntem constienti de standardele ridicate din companiile dvs., standarde ce se traduc prin cerinte specifice in ceea ce priveste personalul. Echipa noastra de profesionisti efectueaza recrutari din tari asiatice  precum Nepal, Vietnam, India, Filipine, Sri Lanka, Bangladesh, asigurand astfel atat diversitate si disponibilitate.

Compania dvs. are nevoie de personal?

Dacca Working va ofera servicii recrutare personal asiatic pentru acoperirea nevoilor cu forta de munca.

Domeniile in care efectuam recrutare de personal asiatic sunt cele in care deficitul a atins cote maxime. Astfel am reusit sa perfectionam procesul de selectie a oamenilor competenti care vor adauga valoare companiei dvs. Cel mai frecvent suntem solicitati sa acoprim necesarul de personal in constructii, HORECA, FMCG, agricultura, industria textila.

Dacca Working va ofera servicii recrutare personal asiatic complete. Ne implicam in toate etapele procesului: de la stabilirea nevoilor si a profilului candidatului pana la selectie, intocmire formalitati si reprezentare in relatia cu institutiile Statului.