Dacca Working este o companie tanara, dinamica, ce vine in completarea departamentului dvs. de Resurse Umane si va acorda asistenta in recrutarea personalului non-UE. Suntem specializati in recrutarea de personal asiatic pentru asigurarea necesarului de forta de munca in companiile romanesti.

Suntem constienti de standardele ridicate din companiile dvs., standarde ce se traduc prin cerinte specifice in ceea ce priveste personalul. Echipa noastra de profesionisti efectueaza recrutari din tari asiatice  precum Nepal, Vietnam, India, Filipine, Sri Lanka, Bangladesh, Pakistan asigurand astfel atat diversitate si disponibilitate.

Dacca Working efectueaza deplasari constante in tarile de origine

Efectuam constant deplasari in tarile de origine pentru evaluarea personalului pe care il recrutam in numele partenerilor nostri. Pentru companiile care recruteaza un numar mai mare de lucratori asiatici oferim ocazia evaluarii personale de catre un reprezentant al acesteia. Dacca Working va asigura transportul si cazarea reprezentantului companiei care efectueaza angajari semnificative de lucratori din Asia. Prin aceasta facilitate oferim partenerilor nostri un grad mai mare de implicare in procesul recrutarii, reusind astfel sa aducem omul potrivit la locul potrivit.

Compania dvs. are nevoie de personal?

Dacca Working va ofera servicii recrutare personal asiatic pentru acoperirea nevoilor cu forta de munca.

Domeniile in care efectuam recrutare de personal asiatic sunt cele in care deficitul a atins cote maxime. Astfel am reusit sa perfectionam procesul de selectie a oamenilor competenti care vor adauga valoare companiei dvs. Cel mai frecvent suntem solicitati sa acoprim necesarul de personal in constructii, HORECA, FMCG, agricultura, industria textila si productie industriala.

Dacca Working va ofera servicii recrutare personal asiatic complete. Ne implicam in toate etapele procesului: de la stabilirea nevoilor si a profilului candidatului pana la selectie, intocmire formalitati si reprezentare in relatia cu institutiile Statului.

Avantajele recrutarii personal asiatic cu Dacca Working

Zilnic, zeci de companii de toate marimile isi ating obiectivele cu ajutorul lucratorilor asiatici recrutati prin Dacca Working. In cei peste 3 ani de activitate in domeniul recrutarii personalului asiatic am sprijinit companii din constructii, agricultura, productie industriala, HORECA sa-si gaseasca personalul potrivit pentru posturile vacante. Astfel, resursele companiilor au putut fi directionate catre dezvoltare, catre crestere in locul unui nesfarsit proces de recrutare.