Recrutarea de personal din Bangladesh s-a dovedit a fi solutia castigatoare pentru multe companii din Romania si din lume. Lucratorii din Bangladesh se remarca in domenii precum constructii, productie industriala, agricultura ori HORECA. Pregatirea teoretica si practica a muncitorilor din Bangladesh s-au dovedit a fi la nivele ridicate, acestia reusind sa-si indeplineasca bine sarcinile de serviciu.

Lucratorii din Bangladesh sunt foarte apreciati de firmele de constructii, acestia fiind calificati pentru meserii precum zidari, dulgheri, fierari-betonisti, zugravi, instalatori sau electricieni. De asemenea pot fi angajati si muncitori necalificati din Bangladesh. Rezistenta la efort fizic, disponibilitatea de a lucra pe un program prelungit fac din acestia o alegere potrivita pentru completarea personalului pe santiere.

muncitori bangladesh
Republica Populara Bangladesh

Cunoscuta pentru numarul mare de unitati de productie ale marilor companii occidentale din industria textila, Bangladesh dispune de lucratori bine pregatiti si cu experienta. Lucratorii din industria textila a Bangladesh-ului sunt obisnuiti sa respecte standarde inalte de calitate, sa aiba productivitate mare si sa lucreze peste programul normal de lucru.

Dacca Working va asigura servicii complete de recrutare a personalului din Bangladesh, ajutand compania dvs. sa acopere necesarul de forta de munca in domenii precum constructii, productie industriala sau confectii. Asiguram recrutarea atat de personal calificat cat si de muncitori necalificati pentru acoprirea diverselor necesitati.

Compania dvs. are nevoie de personal?

Dacca Working va ofera servicii recrutare personal asiatic pentru acoperirea nevoilor cu forta de munca.

Motive sa alegi personal din Bangladesh

Recruteaza cu Dacca Working!

Servicii recrutare personal asiatic

Dacca Working va ofera gama completa de servicii recrutare personal asiatic pentru acoperirea nevoilor de personal ale companiilor romanesti.

Avantajele recrutarii personal asiatic cu Dacca Working

Zilnic, zeci de companii de toate marimile isi ating obiectivele cu ajutorul lucratorilor asiatici recrutati prin Dacca Working. In cei peste 3 ani de activitate in domeniul recrutarii personalului asiatic am sprijinit companii din constructii, agricultura, productie industriala, HORECA sa-si gaseasca personalul potrivit pentru posturile vacante. Astfel, resursele companiilor au putut fi directionate catre dezvoltare, catre crestere in locul unui nesfarsit proces de recrutare.