Companii din intreaga lume apeleaza la personal din Filipine in domenii precum HORECA, saloane de infrumusetare si masaj, personal curatenie sau in industria textila. Lucratorii filipinezi, considerati drept ceva exotic pana acum cativa ani, au devenit o prezenta comuna in companiile din Romania.

Lucratorii din Filipine din domeniul HORECA sunt la mare cautare in intreaga lume datorita inaltei calificari, a prezentei placute in localuri si a inaltei calificari. Puteti alege sa angajati bucatari, ospatari, barmani proveniti din Filipine pentru a completa si diversifica personalul autohton.

muncitori filipine
Republica Filipinelor

Muncitorii din Filipine dau dovada de harnicie, tenacitate, sunt persoane amabile, zambitoare si deosebit de productivi si eficienti. Datorita calitatilor morale pe care le manifesta filipinezii si a modului in care isi indeplinesc sarcinile au devenit foarte apreciati de catre angajatori.

Dacca Working va poate ajuta in acoperirea necesarului de forta de munca cu lucratori din Filipine pentru domenii precum agricultura, FMCG, HORECA, saloane de infrumusetare si masaj, industria textila sau productie industriala. Muncitorii filipinezi au diferite grade de calificare, pornind de la personal necalificat catre semicalificat, calificat si profesionist. Astfel ne putem adapta criteriilor companiei dvs.

Compania dvs. are nevoie de personal?

Dacca Working va ofera servicii recrutare personal asiatic pentru acoperirea nevoilor cu forta de munca.

Motive sa alegi personal din Filipine

Recruteaza cu Dacca Working!

Bone din Filipine

Recunoscute in lumea intreaga pentru dedicarea cu care isi fac meseria, bonele filipineze sunt solutia ideala atunci cand cautati personal calificat pentru ingrijirea copilului.

Persoane educate, vorbitoare de limba engleza, bonele din Filipine ofera avantajul disponibilitatii permanente, acestea locuind adesea in casa dvs.

Colaborarea cu bonele filipineze se caracterizeaza si prin stabilitate, acestea ingrijind unul sau mai multi copii ai familiie pentru perioade indelungate de timp. Astfel este asigurat si confortul emotional al copilului si se vor evita schimbarile dese de personal ce pot afecta dezvoltarea copilului.

bone filipineze

Servicii recrutare personal asiatic

Dacca Working va ofera gama completa de servicii recrutare personal asiatic pentru acoperirea nevoilor de personal ale companiilor romanesti.

Avantajele recrutarii personal asiatic cu Dacca Working

Zilnic, zeci de companii de toate marimile isi ating obiectivele cu ajutorul lucratorilor asiatici recrutati prin Dacca Working. In cei peste 3 ani de activitate in domeniul recrutarii personalului asiatic am sprijinit companii din constructii, agricultura, productie industriala, HORECA sa-si gaseasca personalul potrivit pentru posturile vacante. Astfel, resursele companiilor au putut fi directionate catre dezvoltare, catre crestere in locul unui nesfarsit proces de recrutare.