Companiile din intreaga lume apeleaza la personal din Nepal atunci cand se confrunta cu lipsa resursei umane autohtone. Datorita calitatilor morale pe care le manifesta nepalezii si a modului in care isi indeplinesc indatoririle acestia au devenit foarte apreciati de catre angajatori.

Muncitorii nepalezi in constructii se remarca prin rezistenta fizica, posibilitatea de a lucra peste programul obisnuit astfel incat sa-si atinga obiectivele stabilite. Sunt persoane deteminate, hotarate care si-au lasat in tara natala familiile cu scopul de a strange bani prin munca prestata.

muncitori nepal
Nepal

In domeniul agriculturii, muncitorii din Nepal pot lucra in aer liber la ingrijirea sau strangerea recoltelor, fiind rezistenti si adaptati acestor activitati. De asemenea se descurca foarte bine si in zootehnie, la cresterea si ingrijirea animalelor.

Dacca Working va poate ajuta in acoperirea necesarului de forta de munca cu lucratori din Nepal pentru domenii precum agricultura, constructii, FMCG, HORECA sau productie industriala. Lucratorii din Nepal au diferite grade de calificare, pornind de la personal necalificat catre semicalificat, calificat si profesionist. Astfel ne putem adapta criteriilor companiei dvs.

Compania dvs. are nevoie de personal?

Dacca Working va ofera servicii recrutare personal asiatic pentru acoperirea nevoilor cu forta de munca.

Motive sa alegi personal din Nepal

Recruteaza cu Dacca Working!

NOU! Sistem de comunicare in limba nepaleza

O data cu furnizarea lucratorilor nepalezi pentru compania dvs. va putem livra prin intermediul partenerilor nostri un sistem de comunicare in limba nepaleza. Este vorba despre „Honeywell Voice” – solutie utilizata de mai bine de 30 ani in depozite, in procesul de picking. La nivel global, solutia este are peste 1 milion de utilizatori.

sistem comunicare limba nepaleza honeywell voice
Avantajele utilizarii Honeywell Voice

Servicii recrutare personal asiatic

Dacca Working va ofera gama completa de servicii recrutare personal asiatic pentru acoperirea nevoilor de personal ale companiilor romanesti.

Avantajele recrutarii personal asiatic cu Dacca Working

Zilnic, zeci de companii de toate marimile isi ating obiectivele cu ajutorul lucratorilor asiatici recrutati prin Dacca Working. In cei peste 3 ani de activitate in domeniul recrutarii personalului asiatic am sprijinit companii din constructii, agricultura, productie industriala, HORECA sa-si gaseasca personalul potrivit pentru posturile vacante. Astfel, resursele companiilor au putut fi directionate catre dezvoltare, catre crestere in locul unui nesfarsit proces de recrutare.