Companii de toate marimile apeleaza la personal din Pakistan pentru acoperirea necesarului de forta de munca. Muncitorii pakistanezi au standarde morale inalte, din acest motiv isi indeplinesc indatoririle constiincios, atragand aprecierea angajatorilor.

In domeniul constructiilor, munitorii din Pakistan dau dovada de rezistenta fizica, isi manifesta disponibilitatea de a lucra peste programul standard in vederea atingerii obiectivelor stabilite.

Personalul din Pakistan pentru agricultura demonstreaza o adaptare perfecta la conditii climatice extreme, putand desfasura activitati in aer liber fara probleme. Fie ca isi desfasoara activitatea la ingrijirea sau strangerea recoltelor, fie in fermele zootehnice, la cesterea animalelor, muncitorii din Pakistan se remarca prin seriozitate si harnicie.

muncitori pakistan
Republica Islamica Pakistan

Lucratorii din Pakistan sunt persoane determinate, care vin in Romania pentru a-si putea intretine familiile din tara natala. Scopul lor este indeplinirea obligatiilor de serviciu cat mai bine pentru a-si pastra locul de munca ce le permite sa stranga banii necesari.

Dacca Working va poate ajuta in acoperirea necesarului de forta de munca cu lucratori din Pakistan pentru domenii precum agricultura, constructii, FMCG, HORECA sau productie industriala. Lucratorii pakistanezi au diferite grade de calificare, pornind de la personal necalificat catre semicalificat, calificat si profesionist. Astfel ne putem adapta perfect criteriilor de selectie din compania dvs.

Compania dvs. are nevoie de personal?

Dacca Working va ofera servicii recrutare personal asiatic pentru acoperirea nevoilor cu forta de munca.

Motive sa alegi personal din Pakistan

Recruteaza cu Dacca Working!

Servicii recrutare personal asiatic

Dacca Working va ofera gama completa de servicii recrutare personal asiatic pentru acoperirea nevoilor de personal ale companiilor romanesti.

Avantajele recrutarii personal asiatic cu Dacca Working

Zilnic, zeci de companii de toate marimile isi ating obiectivele cu ajutorul lucratorilor asiatici recrutati prin Dacca Working. In cei peste 3 ani de activitate in domeniul recrutarii personalului asiatic am sprijinit companii din constructii, agricultura, productie industriala, HORECA sa-si gaseasca personalul potrivit pentru posturile vacante. Astfel, resursele companiilor au putut fi directionate catre dezvoltare, catre crestere in locul unui nesfarsit proces de recrutare.