Recrutati personal din Sri Lanka, renumit prin minutiozitatea si grija pentru detalii de care da dovada in prestarea servicilor de curatenie. Alte domenii in care s-au remarcat lucratorii din Sri Lanka sunt constructiile si agricultura. In domeniul productiei industriale va puteti baza pe muncitotii din Sri Lanka pentru productia de incaltaminte si imbracaminte

Rezistenta fizica, atentia la detalii, harnicia, devotarea peste care se adauga dorinta de a avea un loc de munca bine platit in Europa fac din lucratorii din Sri Lanka alegerea potrivita.

muncitori sri lanka
Republica Democrata Socialista Sri Lanka

Muncitorii din Sri Lanka dau dovada de harnicie, tenacitate, sunt persoane amabile, zambitoare si deosebit de productivi si eficienti. Datorita calitatilor morale pe care le au muncitorii din Sri Lanka si a modului in care isi indeplinesc sarcinile, au devenit foarte apreciati de catre angajatori.

Dacca Working va poate ajuta in acoperirea necesarului de forta de munca cu lucratori din Sri Lanka pentru domenii precum agricultura, FMCG, HORECA, industria textila, servicii curatenie sau productie industriala. Muncitorii din Sri Lanka au diferite grade de calificare, pornind de la personal necalificat catre semicalificat si calificat. Astfel ne putem adapta criteriilor companiei dvs.

Compania dvs. are nevoie de personal?

Dacca Working va ofera servicii recrutare personal asiatic pentru acoperirea nevoilor cu forta de munca.

Motive sa alegi personal din Sri Lanka

Recruteaza cu Dacca Working!

Servicii recrutare personal asiatic

Dacca Working va ofera gama completa de servicii recrutare personal asiatic pentru acoperirea nevoilor de personal ale companiilor romanesti.

Avantajele recrutarii personal asiatic cu Dacca Working

Zilnic, zeci de companii de toate marimile isi ating obiectivele cu ajutorul lucratorilor asiatici recrutati prin Dacca Working. In cei peste 3 ani de activitate in domeniul recrutarii personalului asiatic am sprijinit companii din constructii, agricultura, productie industriala, HORECA sa-si gaseasca personalul potrivit pentru posturile vacante. Astfel, resursele companiilor au putut fi directionate catre dezvoltare, catre crestere in locul unui nesfarsit proces de recrutare.