Recrutarea de personal din Vietnam reprezinta o solutie excelenta datorita pregatirii acestora in tara natala pentru meserii din constructii, agricultura, HORECA ori industria textila. Nu de putine ori acestia au facut diferenta intre succes si supravietuire pentru companiile romanesti din domeniul constructiilor.

Personalul din Vietnam pentru HORECA este pregatit in tara natala intr-un sistem educational apreciat de domeniul hotelier. Vietnamul fiind o cunoscuta destinatie turistica, cea mai mare parte a lor au dobandit deja experienta in domeniul hotelier, al restaurantelor si cafenelelor. Sunt vorbitori de limba engleza si sunt caracterizati de amabilitate, politete, harnicie si eficienta.

Muncitorii vietnamezi in constructii se afla pe piata muncii din Romania de cativa ani, remarcandu-se prin rezistenta fizica, disponibilitatea de a lucra peste program si pregatire.  Puteti angaja din Vietnam atat personal necalificat cat si dulgheri, zidari, instalatori, electricieni, fierari-betonisti, etc.

In afara faptului ca este o destinatie turistica, Vietnam mai este cunoscuta si pentru industria textila, productia de incaltaminte si articole vestimentare. Marile companii internationale au fabrici deschise in aceasta tara. Din acest motiv lucratorii vietnamezi vin deja cu pregatire si experienta in domeniu, formati in standardele brandurilor cunoscute.

Dacca Working va poate ajuta in acoperirea necesarului de forta de munca cu lucratori din Vietnam pentru domenii precum agricultura, constructii, HORECA, industria textila sau productie industriala. Lucratorii din Vietnam au diferite grade de calificare, pornind de la personal necalificat catre semicalificat, calificat si profesionist. Astfel ne putem adapta criteriilor companiei dvs.

Compania dvs. are nevoie de personal?

Dacca Working va ofera servicii recrutare personal asiatic pentru acoperirea nevoilor cu forta de munca.

Motive sa alegi personal din Vietnam

Recruteaza cu Dacca Working!