Personal asiatic agricultura

Tarile asiatice din care selectam muncitori au economia in curs de dezvoltare, ceea ce inseamna ca se bazeaza in mare parte pe agricultura. Din acest motiv recrutarea de personal asiatic agricultura este foarte potrivita. In plus, lucratorii asiatici sunt obisnuiti sa lucreze in aer liber si chiar fara mijloace mecanizate.

In afara lucratorilor pentru munci agricole manuale va oferim si personal calificat pentru operarea tractoarelor si altor utilaje agricole.

muncitori asiatici agricultura
Compania dvs. are nevoie de personal?

Dacca Working va ofera servicii recrutare personal asiatic pentru acoperirea nevoilor cu forta de munca.

angajare muncitori agricultura

De ce sa recrutezi asiatici in agricultura?

  • Contracte multianuale care confera stabilitate resursei umane, predictibilitate in dezvoltarea companiei
  • Muncitorii asiatici sunt dispusi sa lucreze peste programul normal
  • Particularitatile culturale ii determina sa fie seriosi, harnici, muncitori, sa isi indeplineasca sarcinile de serviciu cat mai bine
  • Personalul asiatic in agricultura este pregatit pentru prestarea de munci calificate precum operarea utilajelor agricole

Lucratorii asiatici in agricultura care provin din tari asiatice cu clima calda si torida au dovedit o rezistenta fizica crescuta in lucrul in aer liber la temperaturile verilor din Romania. Din acest motiv, randamentul lor este ridicat, muncitorii asiatici din agricultura putand strange recolta la timp.