Personal asiatic agricultura

Tarile asiatice din care selectam muncitori au economia in curs de dezvoltare, ceea ce inseamna ca se bazeaza in mare parte pe agricultura. Din acest motiv recrutarea de personal asiatic agricultura este foarte potrivita. In plus, lucratorii asiatici sunt obisnuiti sa lucreze in aer liber si chiar fara mijloace mecanizate.

In afara lucratorilor pentru munci agricole manuale va oferim si personal calificat pentru operarea tractoarelor si altor utilaje agricole.

muncitori asiatici agricultura

Lucratorii asiatici in agricultura care provin din tari asiatice cu clima calda si torida au dovedit o rezistenta fizica crescuta in lucrul in aer liber la temperaturile verilor din Romania. Din acest motiv, randamentul lor este ridicat, muncitorii asiatici din agricultura putand strange recolta la timp.

Compania dvs. are nevoie de personal asiatic in agricultura?

Dacca Working asigura servicii recrutare personal asiatic pentru acoperirea nevoilor cu forta de munca.

De ce sa recrutezi asiatici in agricultura?

Recruteaza cu Dacca Working!

Dacca Working va pune la dispozitie personal asiatic calificat sau necalificat pentru efectuarea lucrarilor agricole, ingrijirea animalelor sau folosirea tractoarelor, combinelor agricole si altor utilaje. Recrutam pentru dvs. din tari cu traditie in agricultura: Vietnam, India, Nepal sau Filipine.