Personalul asiatic pentru HORECA

Sectorul ospitalitatii se confrunta cu o lipsa majora de personal care poate fi acoperita cu personal asiatic HORECA.

Calitatile lucratorilor asiatici – harnicia, seriozitatea, meticulozitatea la care adaugam cunoasterea limbii engleze si calificarea ii transforma in candidati ideali.

Pe langa aceastea, personalul asiatic va da o nota exotica locatiei, imbunatatind imaginea companiei si atragand mai multi clienti.

recrutare personal horeca
Compania dvs. are nevoie de personal?

Dacca Working va ofera servicii recrutare personal asiatic pentru acoperirea nevoilor cu forta de munca.

angajare muncitori HORECA

De ce sa recrutezi asiatici pentru HORECA?

Multe din tarile asiatice au o industrie a turismului dezvoltata, ceea ce se traduce prin personal calificat in tara de origine, personal asiatic HORECA pregatit. acestia au avut ocazia sa invete si sa practice meseriile in tarile de origine, au invatat sa fie amabili, sa fie o prezenta placuta, sa intampine si sa serveasca clientii. Meticulozitatea cu care isi indeplinesc sarcinile de serviciu ii transforma in angajatii ideali pentru indistria ospitalitatii.

Recruteaza cu Dacca Working!

Dacca Working selecteaza personal asiatic calificat pentru gestionarea activitatilor din industria ospitalitatii: ospatar, bucatar, ajutor bucatar, barman sau personal necalificat pentru curatenie. Recrutam doar persoane cu experienta in domeniu si in urma interviului video cu proba practica. Exista tari precum Filipine, India sau Vietnam care pot furniza personal experimentat in domeniu.