NOU! Prelucrare documente muncitori straini pe teritoriul Romaniei pentru schimbare angajator si obtinere aviz de munca!

NEW! Document processing for foreign workers in Romania to change employers and obtain a work permit.

Dacca Working este compania de furnizare resurse umane concentrata pe servicii recrutare asiatici. Efectuand numeroase calatorii in tarile de origine am inteles care sunt punctele tari dar si cele slabe ale fiecarei tari asiatice din care selectam lucratori. In functie de domeniul de activitate, unele tari asiatice sunt mai potrivite decat altele pentru recrutarea personalului asiatic.

Colaborand cu Dacca Working beneficiati de servicii complete in privinta recrutarii de personal asiatic, dar si de experienta si cunostintele noastre in ceea ce-i priveste pe asiatici. Impreuna vom reusi ca obiectivul nostru – omul potrivit la locul potrivit – sa devina realitate si pentru compania dvs.

Consultanta

Stabilim impreuna cea mai buna solutie.
Analizam domeniul de activitate al companiei, necesarul de personal, gradul de calificare cerut si gasim rezolvare pentru problema de personal.

Selectie personal

Alegem doar cei mai buni candidati.
Realizam preselectia de personal conform criteriilor comunicate si va propunem cei mai buni candidati pentru selectia finala.

Intocmire documente

De birocratie ne ocupam noi.
Dacca Working se va ocupa de intocmirea documentelor necesare atat in tara de origine a personalului asiatic cat si in Romania.

Reprezentare la institutii

Te scapam de drumuri .
Personalul nostru va poate reprezenta in relatia cu institutiile statului implicate in procesul de recrutare personal asiatic.

Compania dvs. are nevoie de personal?

Dacca Working va ofera servicii recrutare personal asiatic pentru acoperirea nevoilor cu forta de munca.

Asistenta continua

Dacca Working va ofera asistenta si dupa finalizarea procesului de recrutare muncitori asiatici, oferind consiliere pentru redactarea informarilor legale, mediere si consiliere pentru lucratorul strain. Dacca Working ofera astfel o extensie pentru servicii recrutare asiatici dincolo de momentul indeplinirii tuturor formalitatilor legale pentru angalarea lucratorului asiatic.