Nevoia de personal calificat pentru completarea necesarului de forta de munca este la fel de veche precum civilizatia umana. Elementul de noutate il constituie nevoia neacoperita de forta de munca a companiilor romanesti. In conditiile in care Romania este cunoscuta pentru exportul de personal calificat catre Occident, necesitatea apare ca un paradox. Necesarul de forta de munca din piata romaneasca nu a oprit plecarea din tara a muncitorilor romani calificati. In continuare acestia pleaca in tarile vestice pentru a lucra in conditii mai bune din punct de vedere economic. Locul acestora este luat de personal mai ieftin, avand ca tari de origine Nepal, Vietnam, Pakistan, Sri Lanka, India, Filipine, Bangladesh sau Birmania.

Importul de forta de munca din Asia de Sus si Sud-Est este facilitata de gradul redus de dezvoltare economica a acestora. Desi noua nu ni se pare (prin comparatie cu Occidentul), nivelul de dezvoltare economica, nivelul salariilor din tara noastra depasesc cu mult aceste tari.

Dacca Working faciliteaza transferul lucratorilor calificati sau necalificati din tarile de origine in Romania. In acest sens ofera servicii complete, de la stabilirea necesarului, la selectia lucratorilor, intocmirea documentelor, transportul lor in Romania si asistenta post-angajare.

NOU! Recrutare personal din Egipt

Compania dvs. are nevoie de personal?

Dacca Working va ofera servicii recrutare personal asiatic pentru acoperirea nevoilor cu forta de munca.

Dacca Working va incurajeaza sa participati cat mai activ in procesul de selectie a muncitorilor asiatici. In cazul in care angajati un numar mai mare de lucratori asiatici va ofera deplasarea pentru un angajat in oricare din aceste tari de origine. Astfel veti reusi sa efectuati o selectie riguroasa a viitorilor angajati straini. Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati.

Avantajele recrutarii personal asiatic cu Dacca Working

Zilnic, zeci de companii de toate marimile isi ating obiectivele cu ajutorul lucratorilor asiatici recrutati prin Dacca Working. In cei peste 3 ani de activitate in domeniul recrutarii personalului asiatic am sprijinit companii din constructii, agricultura, productie industriala, HORECA sa-si gaseasca personalul potrivit pentru posturile vacante. Astfel, resursele companiilor au putut fi directionate catre dezvoltare, catre crestere in locul unui nesfarsit proces de recrutare.