Vestul continentului european este o atractie continua pentru cetatenii romani care-si cauta locuri de munca in UE. Datorita gradului ridicat de dezvoltare, tarile occidentale pot oferi salarii mai mari decat in Romania. Sunt cautati lucratori din Europa Centrala si de Est pentru intreg spectrul de calificari, de la muncitori necalificati pana la medici, ingineri sau chiar profesori universitari.

Dacca Working, in calitate de agentie plasare forta de munca, va pune la dispozitie o serie de locuri de munca disponibile pe teritoriul UE si cerintele angajatorului referitoare la calificari si experienta. Agentia asigura consiliere si asitenta pentru pregatirea documentelor si incheierea contractului de munca, organizarea transportului si alte activitati necesare.

Trimite-ne CV-ul tau!
Te vom contacta imediat ce apare un loc de munca potrivit

  Oferte locuri de munca in UE

  Sudor argon
  Stadiu recrutare: INCHISA
  Electrician
  Stadiu recrutare: INCHISA
  Electrician
  Stadiu recrutare: INCHISA

  De ce sa apelezi la Dacca Working pentru a-ti gasi un loc de munca in Europa?

  Avand in vedere principiile care stau la baza Uniunii Europene orice cetatean roman poate calatori liber pana in tara in care doreste sa munceasca. O data ajuns acolo isi poate cauta un loc de munca si se poate angaja, stabilind impreuna cu angajatorul conditiile.

  Desi la prima vedere nu pare sa fie necesara apelarea la o agentie de plasare a fortei de munca in UE multi romani au invatat „pe pielea lor” ce inseamna sa muncesti in tara straina. Experienta se dobandeste in timp si uneori prin greseli.

  steaguri tari UE
  Colaborare cu Dacca Working
  Angajare "pe cont propriu"

  Pentru a evita experientele neplacute si pierderile financiare este in beneficiul dvs.  sa colaborati cu Dacca Working – agentie de plasare a fortei de munca in UE. Astfel evitati expunerea la situatii imprevizibile sau mai delicate, prin care veti fi amendati pentru incalcarea unor legi. Colaborand cu Dacca Working beneficiati de asistenta personalului nostru, cu experienta, evitand neplacerile.