Personal asiatic constructii

Recruteaza personal asiatic constructii care da dovada de solidaritate, spirit de echipa, avand inradacinat in constiinta conceptul lucrului bine facut.

Fiind obisnuiti sa lucreze in jur de 10 ore/zi si 6 zile pe saptamana, muncitorii asiatici sunt solutia perfecta pentru acoperirea necesarului de forta de munca.

Alegand forta de munca din Asia aveti garantia ca veti finaliza lucrarile contractate la termen.

muncitori asiatici in constructii
Compania dvs. are nevoie de personal?

Dacca Working va ofera servicii recrutare personal asiatic pentru acoperirea nevoilor cu forta de munca.

angajare muncitori constructii

De ce sa recrutezi asiatici in constructii?

Tarile asiatice sunt cunoscute drept furnizoare de forta de munca pentru santierele lumii. Datorita marii diversitati a acestora puteti alege atat nationalitatea cat si nivelul de calificare, experienta anterioara de lucru. Cu aceste avantaje asigurate, echipa dvs. va corespunde exigentelor, ceea ce va garanta realizarea lucrarilor la timp

Muncitorii asiatici in constructii vin in Romania pentru a munci, pentru a castiga bani pentru familiile lor din tara de origine. Cu o motivatie asa de puternica se vor stradui sa se faca remarcati pentru a beneficia de prelungirea contractelor de munca initiale. provenind din tari in curs de dezvoltare, lucratorii asiatici in constructii sunt obisnuiti cu munca fizica, dezvoltand o rezistenta crescuta la efort.

Indiferent de marimea santierului pe care il gestionati, cu ajutorul Dacca Working veti gasi intotdeauna zidari, dulgheri, fierari-betonisti, sudori, electricieni, instalatori si muncitori necalificati pentru acesta. Preocuparile dvs. trebuie sa fie legate de desfasurarea lucrarilor de constructii, nu de un proces interminabil de angajare a personalului.

Scapa de cautarile nesfarsite, angajeaza cu Dacca Working!

Dacca Working va ofera servicii recrutare personal asiatic pentru acoperirea nevoilor cu forta de munca.

Recruteaza cu Dacca Working!

Dacca Working va pune la dispozitie personal asiatic calificat sau necalificat pentru efectuarea lucrarilor de constructii, atat civile cat si de infrastructura. Testam pentru dvs. dulgheri, instalatori, fierari-betonisti, zugravi, electricieni, sudori, zidari si va oferim doar persoane care corespund fisei de post discutate. Recrutam preponderent din India, Pakistan, Filipine sau Vietnam – tari care exporta masiv forta de munca in constructii.