India este unul din cei mai mari exportatori de forta de munca la nivel mondial, in mare parte datorita populatiei numeroase, dar si din cauza conditiilor economice. Personalul din India se remarca prin diversitatea calificarii, tara putand furniza de la muncitori necalificati pana la personal inalt specializat.

Lucratorii din India s-au raspandit astfel pe toate meleagurile lumii, fiind o forta de munca ieftina in comparatie cu muncitorii autohtoni. Personalul din India se remarca prin harnicie si capacitatea de a lucra in conditii grele. Muncitorii indieni sunt persoane loiale, motivate, respectuoase si oneste.

muncitori india
Republica India

In domeniul constructiilor, India poate furniza toata gama de muncitori calificati – zidari, dulgheri, fierari-betonisti, zugravi, instalatori, electricieni, dar si ingineri cu diferite nivele de experienta. Recrutarea personalului necalificat din India se realizeaza cu usurinta, acestia dovedind o rezistenta fizica mare si disponibilitate de a lucra peste program.

Personalul din India pentru agricultura este obisnuit cu munca in aer liber, chiar si in zile calduroase, aceasta fiind climatul preponderent al Indiei. Fie ca este vorba de lucrari agricole sau de ingrijirea animalelor, muncitorii indieni se vor remarca prin rezistenta fizica si productivitate crescute.

Dacca Working va poate ajuta in acoperirea necesarului de forta de munca cu muncitori din India pentru domenii precum agricultura, constructii, FMCG, HORECA, personal curatenie, productie industriala, reciclare ori industria textila. Lucratorii din India au diferite grade de calificare, pornind de la personal necalificat catre semicalificat, calificat si profesionist. Astfel ne putem adapta criteriilor companiei dvs.

Compania dvs. are nevoie de personal?

Dacca Working va ofera servicii recrutare personal asiatic pentru acoperirea nevoilor cu forta de munca.

Motive sa alegi personal din India

Recruteaza cu Dacca Working!

Servicii recrutare personal asiatic

Dacca Working va ofera gama completa de servicii recrutare personal asiatic pentru acoperirea nevoilor de personal ale companiilor romanesti.

Avantajele recrutarii personal asiatic cu Dacca Working

Zilnic, zeci de companii de toate marimile isi ating obiectivele cu ajutorul lucratorilor asiatici recrutati prin Dacca Working. In cei peste 3 ani de activitate in domeniul recrutarii personalului asiatic am sprijinit companii din constructii, agricultura, productie industriala, HORECA sa-si gaseasca personalul potrivit pentru posturile vacante. Astfel, resursele companiilor au putut fi directionate catre dezvoltare, catre crestere in locul unui nesfarsit proces de recrutare.