Egiptul este o sursa importanta de personal pentru Orientul Mijlociu, atat datorita apropierii geografice si culturale cat mai ales datorita calificarii superioare.

Principalele domenii de activitate ale muncitorilor egipteni sunt constructiile si turismul, completate de agricultura, servicii, industria prelucratoare.

Recrutarea soferilor din Egipt pentru servicii de curierat sau transport de persoane prezinta un avantaj major fata de tarile asiatice: permisul de conducere este recunoscut, fara necesitatea echivalarii.

muncitori egipt
Republica Araba a Egiptului

Termen de sosire scurt*, in jur de 5 luni
comparativ cu tarile asiatice (cca 10 luni)

In domeniul constructiilor, Egipt acopera intreg spectrul de muncitori calificati – zidari, dulgheri, fierari-betonisti, zugravi, instalatori, electricieni, dar si ingineri cu diferite nivele de experienta. Recrutarea personalului necalificat din Egipt este o optiune viabila, acestia dovedind o rezistenta fizica mare si disponibilitate de a lucra peste program.

Personalul din Egipt pentru agricultura este obisnuit cu munca in aer liber si in zile calduroase, aceasta fiind climatul preponderent al Egiptului. Fie ca este vorba de lucrari agricole sau de ingrijirea animalelor, muncitorii egipteni se vor remarca prin rezistenta fizica si productivitate crescute.

Dacca Working va poate ajuta in acoperirea necesarului de forta de munca cu muncitori din Egipt pentru domenii precum agricultura, constructii, FMCG, HORECA, personal curatenie, productie industriala, reciclare ori industria textila. Lucratorii din Egipt au diferite grade de calificare, pornind de la personal necalificat catre semicalificat, calificat si profesionist. Astfel ne putem adapta criteriilor companiei dvs.

Compania dvs. are nevoie de personal?

Dacca Working va ofera servicii recrutare personal asiatic pentru acoperirea nevoilor cu forta de munca.

Motive sa alegi personal din Egipt

Recruteaza cu Dacca Working!

Servicii recrutare personal asiatic

Dacca Working va ofera gama completa de servicii recrutare personal asiatic pentru acoperirea nevoilor de personal ale companiilor romanesti.

Avantajele recrutarii personal asiatic cu Dacca Working

Zilnic, zeci de companii de toate marimile isi ating obiectivele cu ajutorul lucratorilor asiatici recrutati prin Dacca Working. In cei peste 3 ani de activitate in domeniul recrutarii personalului asiatic am sprijinit companii din constructii, agricultura, productie industriala, HORECA sa-si gaseasca personalul potrivit pentru posturile vacante. Astfel, resursele companiilor au putut fi directionate catre dezvoltare, catre crestere in locul unui nesfarsit proces de recrutare.